Afbeelding
André Kuipers

Theatercollege André Kuipers - Op Reis naar de Toekomst

donderdag 26 januari 2023 20:00 t/m 22:00

Zet een kleine stap naar het theater, en maak een reuzensprong de toekomst in!

Zet jij straks jouw eerste stappen op de maan? Wanneer landen we op Mars? Vinden we buitenaards leven? Eén ding is zeker: astronaut André Kuipers vertelt als geen ander over de toekomst van het reizen in de ruimte. Eenmaal ‘boven’ vertelt hij aan jong en oud hoe het is om te wonen en te werken in gewichtsloosheid. Hij deelt zijn belevenissen in de ruimte en verhaalt over de enerverende tijd die we met zijn allen tegemoet gaan: de maan wordt opnieuw bezocht, deze keer om er te blijven. Ruimtetoerisme voor de steenrijken krijgt een boost en als het aan de filmindustrie ligt, dan wordt het internationale ruimtestation ISS zelfs het decor voor speelfilms. Intussen ontstaat er een nieuwe ruimterace.

Entreekaarten bedragen 29,50 en zijn te koop via de website van het schaffelaartheater: www.schaffelaartheater.nl.

Locatie