Foto van Jacob-Carl Pauw
Foto van Jacob-Carl Pauw www.deeng.nl

Cultuurcafé met Jacob-Carl Pauw + live muziek

donderdag 26 januari 2023 15:00 tot 17:00

Dit jaar worden er voor het project ‘Senioren Voorop!’ weer diverse Cultuurcafés georganiseerd in De Eng, in samenwerking met het Schaffelaartheater. Het belooft een mooie serie te worden. 

Tijdens de inloop van dit eerstee Cultuurcafé van 2023 is er live muziek van Ilse Blom. Hierna zal Jacob-Carl Pauw, professioneel fotograaf in Barneveld en omstreken, een presentatie geven. Zijn passie voor fotografie vindt zijn oorsprong in de natuur. Hij is altijd op zoek naar nieuwe invalshoeken en manieren om de realiteit die hij ziet, op een unieke manier vast te leggen. Creativiteit is uiteraard een essentieel onderdeel van zijn fotografie, maar filosofie, intuïtie en gemoedstoestand spelen ook een hele belangrijke rol! Natuurfotografie is voor Jacob-Carl kunst en de resultaten zijn vaak deels een weerspiegeling van wie hij is en hoe hij naar het leven kijkt.

Locatie