Afbeelding
Willem Massier

Tweede Wijkfeest Oldenbarneveld op Burendag

zaterdag 24 september 2022 13:00 t/m 16:30

Op zaterdagmiddag 24 september - de nationale Burendag - vindt op het Oldenbarneveldplein het tweede Wijkfeest van 2022 plaats, van 13.00 - 16.30 uur. Met een kleedjesmarkt, een springkussen, een pannaveld, kraampjes, een terras, de live-band Just Us en DJ Opa Nelis.

Iedereen is van harte welkom, maar de bewoners van de wijk Oldenbarneveld zijn wel in de eerste plaats uitgenodigd. Het aanbieden van spullen voor de kleedjesmarkt is echt alleen bedoeld voor mensen uit de wijk.

Vorig jaar bezochten uiteindelijk ruim vierhonderd mensen het Wijkfeest begin oktober. Toen was het wel extra druk, omdat het in 2021 een van de weinige activiteiten waren die door konden gaan door de coronamaatregelen.

Ook dit jaar verwacht de organisatie veel toeloop, omdat het misschien wel de laatste keer zal zijn, dat het feest op deze manier op het plein gehouden zal worden. Dit omdat er verregaande plannen zijn voor herinrichting en vergroening van het plein. De gemeente Barneveld heeft daartoe €100.000 toegezegd en tijdens het feest op 24 september zal waarschijnlijk meer bekend worden gemaakt of en hoe ook de provincie Gelderland gaat bijdragen aan het mooie plan.Op www.wijkplatform-oldenbarneveld.nl is alle informatie over de wijk te vinden. Daar vind je ook de foto’s van het Wijkfeest in juni van dit jaar.

Locatie

  • Oldenbarneveldplein


    Barneveld