Afbeelding
Pauw Media

Makers in de techniek

zaterdag 24 september 2022 10:00 t/m 15:00

[BARNEVELD] Kennismaken met techniek. Dat is het doel van het nieuwe Barneveldse evenement ‘Makers in de techniek’, op zaterdag 24 september van 10.00 tot 15.00 uur.

Het evenement is een gezamenlijk initiatief van de Barneveldse Techniek Opleiding, het Johannes Fontanus College, Van Lodenstein College en De Meerwaarde. Tijdens Makers in de techniek openen ruim dertig techniekbedrijven en meerdere scholen de deuren voor publiek. Het techniekevent geeft geïnteresseerden van tien jaar of ouder de mogelijkheid om samen met ouders, vrienden of familieleden aan de slag te gaan bij techniekbedrijven in de regio Barneveld. ,,Ook de scholen laten je graag ervaren wat je tijdens een technische opleiding allemaal leert. We werken samen om je te ontwikkelen tot een echte maker’’, meldt de organisatie. 

Tijdens Makers in de techniek zijn ook meerdere prijzen te winnen. Deelnemers maken kans door werkstukken te maken en vragen te beantwoorden.

Meer informatie over de deelnemende bedrijven en scholen is te vinden op de website www.makersindetechniek.nl. Daar kunnen geïnteresseerden zich ook vrijblijvend aanmelden. 


Locatie