Fietstocht Terschuur
Fietstocht Terschuur kerkelijke gemeente

Fietstocht Terschuur

zaterdag 20 augustus 2022 10:00 t/m 11:30

Prachtige fietstocht door de omgeving van Terschuur. U kunt kiezen uit een route van ongeveer 25 km en een route van 40 km. Onderweg is een tussenstop waar drinken en versnaperingen te koop zijn. Dit jaar is er ook weer een terras op het parkeerterrein bij de Sionskerk. Daar zijn warme en koude versnaperingen te koop. U kunt inschrijven en starten tussen 10.00 uur en 11.30 uur. De kosten bedragen €  5,- per persoon, kinderen onder de 12 jaar mogen gratis mee doen. Voor meer informatie zie de flyer op de website https://www.hhgzwartebroek-terschuur.nl. De opbrengst van de fietstocht is bestemd voor het bouwfonds van de Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen. Fiets u dit jaar weer mee?

Locatie

  • Sionskerk
    Hoevelakenseweg 110
    3784wh
    Terschuur