Gratis avondwandeling Vossen en Maanschoten

zaterdag 9 juli 2022 19:00 t/m 21:30

Aan de weg tussen Voorthuizen en Apeldoorn ligt iets voorbij de hoeve ‘Oud Millingen’ het natuurgebied Vossen, een fraai cultuurbos met veel loofbomen. Tegen Vossen aan ligt natuurgebied Maanschoten, een door opslag van grove dennen overwoekerd gebied waar kraaiheide en jeneverbessen terug te vinden zijn, maar ook boomkringen gevormd door eikenhakhoutstoven. Een gevarieerde maar wel stevige wandeling, waarbij het mogelijk is om tegen de schemering ook wild te zien. 

Tijd: 19.00 uur, duur: 2 à 2,5 uur. 

Opmerking: GRATIS, maar opgeven is wel verplicht , via de mail: excursies@sbdv.nl. Kijk voor verdere info en andere leuke activiteiten op: www.sbdv.nl 

Neem gerust een verrekijker mee. 

Startlocatie: parkeerplaats De Rode Zanden gelegen aan de Amersfoortseweg tegenover het huis met de naam het Molentje. 

Gids: Marjan Oudshoorn

Locatie