Zomerconcert Excelsior Harskamp – 8 juli 2022
Zomerconcert Excelsior Harskamp – 8 juli 2022

Zomerconcert Excelsior Harskamp – 8 juli 2022

vrijdag 8 juli 2022 20:00 t/m 22:00

Het heeft even geduurd maar gelukkig kan muziekvereniging Excelsior Harskamp dit jaar eindelijk weer een jaarconcert organiseren en aan de hand van het thema “We Zijn Terug!” willen wij dan ook graag samen met u vieren dat er weer muziek gemaakt kan worden. Tijdens het concert zal er een gevarieerd programma ten gehore gebracht worden waarbij verschillende bekende en minder bekende artiesten de revue zullen passeren. Met muziek van onder andere Frank Boeijen, Michael Bublé en Neil Diamond maar natuurlijk ook met verschillende marsen is er voor elk wat wils en hoeft u zich dan ook geen moment te vervelen.

Het zomerconcert van Excelsior Harskamp zal plaats vinden op vrijdag 8 juli 2022 in De Bioscoop, Otterloseweg 10 te Harskamp. Het concert start om 20:00 uur maar de zaal is al open vanaf 19:30 uur zodat u rustig een plaatsje kunt zoeken of een kopje koffie kunt nuttigen voordat de muziek begint. Het concert zal omstreeks 22:00 uur worden afgesloten waarna er zoals altijd nog de mogelijkheid is om na te praten onder het genot van een hapje, een drankje en gezellige muziek. Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen tijdens dit concert!

Locatie