Presentatie psalmboek Datheen

vrijdag 1 juli 2022 19:30 t/m 19:30

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) houdt op D.V. vrijdag 1 juli 2022 een presentatie van een psalmboek in de berijming van Datheen met notenschrift bij alle verzen: ‘Met psalmen wilt Hem lof bewijzen.’ Plaats van samenkomst is het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente te Lunteren, De Haverkamp 1. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. De opening en sluiting worden verzorgd door ds. A.C. Rijken, voorzitter van de GBS. Ds. C. Hogchem hoopt te spreken over: ‘Gij geeft mij oorzaak van zingen verblijd. Petrus Datheen, hervormer in de Noordelijke Nederlanden.’ Dr. J. van der Knijff hoopt te spreken over: ‘Het psalmboek van Datheen: ontstaan en gebruik in de 16e eeuw.’ De samenzang zal begeleid worden door organist Pieter Heykoop. Voor meer info: I www.gbs.nl T 0345 – 61 01 55 E jhaalboom@gbs.nl

Locatie