1 schuur van ca. 800 m2 met allerlei 2e hands spullen, ook verkoop buiten
1 schuur van ca. 800 m2 met allerlei 2e hands spullen, ook verkoop buiten Marianne van den Engel

Supergezellige rommelmarkt

zaterdag 25 juni 2022 9:00 t/m 14:00

Korfbalvereniging Revival heeft er weer veel zin in ! Op zaterdag 25 juni gaan we weer los op onze jaarlijkse “ouwerwets gezellige” rommelmarkt. Zoals ieder jaar vindt deze plaats van 9.00 tot 14.00 uur op de Eendrachtstraat 31 in Terschuur. We barsten weer van de spullen.., van huisraad tot gereedschap, van speelgoed tot kleding, van meubels tot snuisterijen, je kunt het zo gek niet bedenken ! Eveneens kunt u lekker eten en drinken in de koffiehoek. U kunt smullen van allerlei soorten gebak, cake, frisdrank, koffie/thee, broodjes hamburger en saté. En natuurlijk is er weer leuk vertier voor de kinderen. De toegang is gratis, evenals parkeren (ruim voldoende parkeergelegenheid). Wij zien u graag op zaterdag 25 juni a.s. ! Inmiddels is de voorverkoop gestart. U kunt elke zaterdag van 9.30 tot 11.30 uur terecht op hetzelfde terrein.

Locatie

  • Groot terrein en schuur
    Eendrachtstraat 31
    3784ka
    Terschuur