Boeldag
Boeldag Foto: Bram van den Heuvel

Boeldag

zaterdag 25 juni 2022 8:30 t/m 14:30

Op de laatste zaterdag van juni (de 25e) wordt als vanouds in en rondom de Gereformeerde Kerk Voorthuizen, Hoofdstraat 142, de Boeldag gehouden. Alle ingebrachte artikelen, die een tweede leven verdienen, worden vanuit onze opslagschuren uitgestald op de vele kramen in de zalen en buiten op het kerkplein en de Koninginnelaan. Muziekverenigingen en een shantykoor verhogen de gezellige Boeldagsfeer.

Op het horecaplein zijn Boeldagoliebollen verkrijgbaar, naast koffie, frisdrank of een lekkernij van de snack- of viskraam. Ook zijn tot 13.00 uur de laatste loten van de verloting verkrijgbaar. Naast vele andere prijzen zijn de zes hoofdprijzen: Cortina dames- of herentransportfiets; helikopterrondvlucht voor twee personen; modecheque; televisie; jaar lang iedere maand een boeket bloemen en een theoriepakket met een gratis rijles.

De Boeldag is voor de vele vrijwilligers altijd een feestje. Ze genieten van alle bezoekers en van de ontmoetingsplek die de Boeldag ook zeker is.

De Gereformeerde Kerk is tijdens de Boeldag opengesteld.

Locatie

  • Gereformeerde Kerk
    Hoofdstraat 142
    3781ak
    Voorthuizen