Toneelstuk “Schrijf me”

vrijdag 24 juni 2022 20:00 t/m 21:00

“Schrijf me” (spel Ella van Drumpt en Nico de Vries)Wie kent het niet: stiekem briefjes schrijven in de klas aan je geheime liefde. Op welke zolder staat niet een schoenendoos met liefdesbrieven? Of doen we het nog steeds: schrijven met iemand, aan wie we misschien meer toevertrouwen dan aan onze eigen partner?

“Schrijf me” vertelt het verhaal van Victor en Eva, die van kinds af aan hun gevoelens voor elkaar uiten door middel van het schrijven van brieven, hun hele middelbareschooltijd houden ze dat vol. Daarna scheiden hun wegen. Eva wordt kunstschilder en trouwt met een welgestelde econoom, Victor reist over de wereld en wordt uiteindelijk chef-kok met een sterrenrestaurant in de buurt van Kopenhagen. Ondanks dat het leven hen uit elkaar gedreven heeft, kunnen ze elkaar niet loslaten en blijft hun intense briefwisseling bestaan. Hadden ze het lot moeten tarten en toch voor elkaar moeten kiezen?

Publieksreacties:“de voorstelling is heel integer, smaakvol, grappig en verrassend. En meesterlijk gespeeld!”

“een mooie, warme, sympathieke en goed gespeelde voorstelling!”“met hun spel raken ze een snaar tussen het bewuste en onbewuste op het gebied van lastige zaken als liefde”

Ella van Drumpt ( Medisch Centrum West, De Zomer van ’45) en Nico de Vries (Otje, Soldaat van Oranje) hebben deze voorstelling ontwikkeld, geïnspireerd op teksten uit de wereldliteratuur.

kaarten te bestellen via www.ticketkantoor.nl/shop/schrijfme

Locatie

  • Schaapskooi Agteveld
    Achterveldseweg 41
    3792nd
    Achterveld