Gratis uw verkeerskennis opfrissen?

donderdag 8 december 10:00 - 12:00

Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Barneveld. In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. In 2 bijeenkomsten van 2 uur worden senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor senioren langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Barneveld in opdracht van de provincie Gelderland. 

1e bijeenkomst: donderdag 8 december 2022 van 10.00 – 12.00 uur

2e bijeenkomst: donderdag 15 december 2022 van 10.00 – 12.00 uur

Pluimveemuseum, Hessenweg 2a, 3771 RB in Barneveld

U wordt op beide dagen verwacht.

De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. Deelname is gratis. 

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via de website www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Barneveld. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer. 

Bel voor meer informatie naar: 088 – 524 89 20.

Locatie