Twee singersong writers op 1 avond Chris Egbers en Oliver Pesch

zaterdag 26 november 2022 20:00 t/m 22:00

Twee jonge singersongwriters op 1 avond. 

Allebei spelen ze 1 sessie van 45 minuten voor of na de pauze.

Singer-songwriter Chris Egbers maakt onthaastende folk pop: liedjes met een duidelijke kop en staart, waarin ruimte is om weg te dromen. Inspiratiebronnen voor hem zijn artiesten als Bertolf, The War On Drugs en John Mayer, de bijzondere verhalen van andere mensen en zijn loopje naar de supermarkt. Chris volgde zijn muzikale opleiding aan de Popacademie in Enschede. In onze schaapskooi treedt hij samen op met zijn vaste toetsenist. 

Oliver Pesch, van jongs af aan op verschillende podia actief geweest, brengt zowel de oude- als de moderne West Coast-sound van Amerika naar zijn thuispubliek. Variërend van Jackson Browne en James Taylor tot de nieuwere namen als Jonathan Wilson, Cass McCombs, Ron Sexsmith en Blake Mills. In 2019 studeerde hij af aan de Tilburgse Rockacademie. Met zijn levendige, doordachte en zeer gedetailleerde liedjes schrijft hij voor de echte muziekliefhebber die op zoek is naar de echte diepgang. Als Jong Talent won hij de Kunstbende-editie 2016 waarna hij optrad op verschillende Nederlandse evenementen. In juni van dit jaar was hij met zijn nummer “Shelly” topsong op NPO radio 2!

Kaarten te bestellen via www.schaapskooiagteveld.nl (kijk bij theaterprogramma)

Locatie