Afbeelding
veluwerenners

sint-nicolaas mountainbike toertochten vanuit stroe.

zaterdag 26 november 2022 8:30 t/m 11:00

De Veluwe Renners organiseren een weekend lang mountainbike toertochten vanaf camping De Meidoorn aan de Welgelegenweg 9 in Stroe. Op zaterdag 26 en zondag 27 november zijn dat de St. Nicolaastochten. Je kunt op beide dagen kiezen uit drie afstanden; 20 km welke uitermate geschikt is voor beginners en ouders met kinderen, en voor de meer ervaren mountainbikers en gravelbikers de afstanden van 40 of 55 km. In de langere afstanden is er halverwege voor de deelnemers een verzorgingspost met onder andere drinken, fruit en een krentenbol. Na terugkeer bij de Meidoorn kunnen de deelnemers de fiets schoonspuiten, zich zo nodig douchen en nagenieten van een hapje en drankje bij de horeca van de Meidoorn.

Van tevoren aanmelden is niet nodig. Gewoon op de dag zelf even inschrijven en een kop koffie drinken. Daarna je fiets pakken en genieten van de mooie routes rondom Garderen en het Boeschoterbos. 

Verdere informatie is te vinden op www.veluwerenners.nl