Afbeelding
Foto van t LAND

Mini Boeldag

zaterdag 26 november 2022 9:00 t/m 13:00

Op de laatste zaterdag van november start om 09:00 uur start de jaarlijkse Mini-Boeldag in en om de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen. Dit is de knusse winterversie van de grote Boeldag die afgelopen juni werd gehouden.

Zoals altijd staat de Mini-Boeldag garant voor een gezellige markt waar u kunt snuffelen in allerlei rommelmarkt waar. Tijdens de Mini-Boeldag worden binnen en buiten de echte winterspullen uitgestald zoals o.a. Sinterklaascadeautjes  (speelgoed en knuffels) en kerstartikelen, winterkleding, gezelschapsspelletjes, schaatsen, kaarsen en andere wintersfeerverlichting. Natuurlijk ook met de traditionele Boeldag-oliebollen volgens eigen recept. En op deze dag staan een aantal van onze vrijwilligers weer klaar met spons en (milieuvriendelijk) sop om de auto’s van de bezoekers – tegen betaling- weer te laten stralen. Evenals andere jaren is de opbrengst voor een goed doel.

Locatie