Evert van de Veen
Evert van de Veen Hans Wijnveen

Herdenkingsconcert Organist Evert van de Veen

zaterdag 26 november 2022 20:00 t/m 21:15

Herdenkingsconcert door organist Evert van de Veen

Op zaterdag 26 november zal organist Evert van de Veen een concert geven in de Gereformeerde kerk te Voorthuizen. Op zondag  20 november wordt er in tal van kerken stilgestaan bij kerkleden die het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. (Ook wel eeuwigheidszondag genoemd) Evert van de Veen zal op de zaterdag erna een concert geven met uitsluitend Psalm en liedbewerkingen van Nederlandse componisten en eigen bewerkingen. Hij hoopt dat deze bewerkingen een bemoediging kunnen zijn voor de nabestaanden van   mensen die een dierbaar iemand moeten missen. Er zijn ook mensen die nu alleen verder moeten en de drempel om alleen naar dit concert te gaan misschien te hoog vinden. Wellicht zijn er familieleden of kennissen die met deze mensen mee willen gaan om dit concert te bezoeken.   Er is ook samenzang in het programma opgenomen. De avond begint om 20.00 uur. De kerkdeuren gaan om 20.00 uur open. De entree bedraagt € 7,00 per persoon. Kinderen t/m 15 jaar hebben gratis toegang.