Gospelkoor Say Yes.
Gospelkoor Say Yes. Wilma Schepers

Drie koren in actie ‘Geef warmte door’

zaterdag 26 november 2022 20:00

[BARNEVELD] Drie koren uit Barneveld en Zwartebroek zijn komende zaterdag 26 november te beluisteren in de Emmaüskerk. De toegangsprijs is 10 euro, de opbrengst gaat volledig naar de actie ‘Geef warmte door’, belooft het organiserende Diaconaal Netwerk Barneveld.

In de kerk aan de Groen van Prinstererlaan zingen zaterdagavond interkerkelijk streekmannenkoor De Schaffelaar, christelijke zangvereniging Con Amore (allebei uit Barneveld) en gospelkoor Say Yes uit Zwartebroek. De aanvang is 20.00 uur, de kerk is vanaf 19.30 uur open.

MUZIEK Ook Nico Knibbe (gastheer en zanger) en Astrid Krause (zang) werken mee aan de ‘warme korenavond’. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Martine van Veen (piano), Wilma Bouman (keyboard), Ali de Boer (orgel) en Haite van de Schaaf (piano).

De actie ‘Geef warmte door’ is bedoeld om ongeveer 1700 gezinnen in de gemeente Barneveld financieel te steunen, omdat zij door de hoge energieprijzen grote moeite hebben om rond te komen. Het diaconaal netwerk, waarbij diaconieën van vijftien kerken zijn aangesloten, werkt daarbij samen met de gemeente. 

AFTREKBAAR ,,Door de ANBI-status zijn giften aftrekbaar van de belasting’’, tipt woordvoerder Dick Bonestroo. Bijdragen zijn welkom via bankrekeningnummer NL66 ABNA 0468 4171 25 ten name van Diaconie Protestantse Gemeente Barneveld, onder vermelding van ‘Ik geef warmte door’. 

De actie loopt door tot eind december. ,,De gemeente is bereid alle 1700 gezinnen in december een brief te sturen waarin staat dat ze geld kunnen krijgen uit ons ‘warmtefonds’. Het eindbedrag wordt eerlijk verdeeld’’, aldus Bonestroo. 

Lees ook: Actie kerken Barneveld voor 1700 gezinnen


Scan de QR-code met de camera van uw/jouw telefoon en geef een gift voor ‘Geef warmte door’. 

Locatie