Willemijn de Weerd
Willemijn de Weerd Willemijn de Weerd

BoekStart & Babbels met schrijfster Willemijn de Weerd

vrijdag 25 november 2022 10:00 t/m 11:15

BoekStart & Babbels is speciaal voor ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij organiseren bijeenkomsten rondom verschillende onderwerpen waarbij je anderen kunt ontmoeten, ervaringen kunt uitwisselen en bieden een mogelijkheid om op een laagdrempelige manier vragen aan elkaar en deskundigen te stellen.

Op 25 november, van 10.00-11.15 uur kun je naar binnen lopen in de Bibliotheek Barneveld. De koffie en thee zijn gratis en staat vanaf 10.00 uur voor je klaar.

Het ouderschap is geregeld topsport. Je kind begeleiden, omgaan met je eigen grenzen en emoties en alles in goede banen leiden. Iedere ouder wil het beste voor zijn kind en dat het in een veilige omgeving opgroeit tot volwassene. We willen het ouderschap graag goed doen. Maar hoe doe je dat? Tijdens het BoekStart & Babbels moment gaan we het hebben over: ‘’De goed-genoeg-ouder’’. Auteur Willemijn de Weerd bespreekt onderwerpen die er in de opvoeding écht toe doen.”