Afbeelding
Wereldeidagen

Creatieve activiteiten Wereld Ei Dagen

zaterdag 15 oktober 2022 12:00 tot 16:00

Tijdens de Wereld Ei Dagen, vrijdag 14 en zaterdag 15 oktober 2022, worden er diverse activiteiten in Barneveld georganiseerd. De organisatie is in handen van het bestuur van de Stichting Wereldeidagen, Stichting Blij met een Ei, de mmmEggies en het Poultry Expertise Centre (PEC). 

Op zaterdag 15 oktober is er vanaf 12.00 uur een programma in Barneveld, op het Raadhuisplein.

Bezoekers kunnen zelf een schilderijtje maken en deze mee naar huis nemen. Er worden eieren gebakken in allerlei leuke vormpjes. Er zijn kleurplaten te bezichtigen die vanuit het hele land zijn aangeleverd. Vanaf het Raadhuisplein is er een puzzeltocht uitgezet door het centrum. Om 13, 14 en 15 uur treedt het Shanty koor “Het Roer OM” op en aan het einde van de middag is er een prijsuitreiking en de bekendmaking van het uitgekozen ontwerp voor het beschilderen van een groot ei. Dit grote ei (3.5 meter hoog) zal ook op het Raadhuisplein aanwezig zijn.   

Locatie