Afbeelding
RegioBank

Informatiebijeenkomst: Veilig online bankieren

donderdag 13 oktober 2022 19:30 t/m 21:00

Internetcriminelen vallen elke dag mensen lastig met bijvoorbeeld valse e-mails en marktplaatsfraude. En dat wordt alleen maar meer. Want steeds meer geldzaken worden online geregeld. Tijdens deze gratis informatiebijeenkomst legt Van den Hul & Luigjes je uit hoe je dit voor kunt zijn en geeft je tips rondom dit thema. Op 4 en 13 oktober verzorgen wij twee keer een gratis workshop Veilig online bankieren in samenwerking met Van den Hul & Luigjes. Tijdens de gratis workshop leren we u graag hoe u veilig online bankiert. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert u:

Hoe u internetcriminaliteit herkent. Welke vormen van internetcriminaliteit er zijn. In welke situaties u uw gegevens niet moet delen. Wanneer u een website of e-mail kunt vertrouwen.

Voor wie is de workshop?

U wilt beginnen met Online Bankieren en bent onzeker over de veiligheid. U bankiert al online en u wilt weten hoe u dit veilig kunt doen. Het is gratis en voor iedereen. Het maakt niet uit of u al klant bent bij RegioBank. De informatiebijeenkomst is in de Bibliotheek in Voorthuizen (Ontmoetingscentrum De Eng, Rochetstraat 2 in Voorthuizen)

Er is plek voor een beperkt aantal mensen. Meld u daarom nu aan door een e-mail te sturen naar: info@hulluig.nl of door een ticket te reserveren via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekbarneveld.nl

Locatie