Afbeelding
Living Library

Living Library - Leen geen boeken, maar mensen!

zaterdag 1 oktober 2022 11:30 t/m 15:00

Iedereen moet zich vrij kunnen voelen zoals hij of zij is.

Ga in gesprek met interessante mensen die je in het dagelijkse leven niet snel spreekt. Wat is hun verhaal? Klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid? In de Living Library lees je geen boeken, maar mensen.

In de Living Library zitten mensen met een interessante geschiedenis klaar om jou hun levensverhaal te vertellen. Een vrouw met autisme, een getatoeëerde man, Indo 2e generatie, een persoon met niet aangeboren hersenletsel, … In een open gesprek waarin alles gevraagd en besproken kan worden. Zoals je ook uit nieuwsgierigheid een boek leent en leest.

Meedoen: De entree is gratis. Je kunt gewoon binnenlopen en ter plekke aangeven met wie je in gesprek wilt gaan. Je kunt ook meerdere ‘levende boeken’ spreken. Een gesprek duurt ongeveer 20 minuten, met eventueel een uitloop van 10 minuten. Laat je verrassen en kom tot nieuwe inzichten!

Locatie