Afbeelding
@ 112nieuws bk

Motorrijder klapt op heftruck tijdens lossen aanhangwagen

17 maart 2023 om 21:21 Ongeval

KOOTWIJKERBROEK Een motorrijder is vrijdagmiddag op een heftruck gebotst. Het ongeluk gebeurde op de Harskamperweg in Kootwijkerbroek. Het ongeval gebeurde ron 15.15 uur.

Op de parallelweg langs de N310 stond een chauffeur bij een bedrijf een aantal nieuwe aanhangers te lossen. Met een heftruck was men bezig de bovenste aanhanger te lossen. Op dat moment naderde een motorrijder die vervolgens de stalen lange lepels van de heftruck niet zag. Hij klapte met zijn helm hard op de stalen lepel. De motorrijder vervolgens uit balans en kwam via de bestelwagen tegen een geparkeerde paardentrailer ten val. 

De man uit Brabant is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de betrokken partijen gehoord en verklaringen genoteerd. De schade wordt op een later tijdstip afgehandeld. De motor raakte flink beschadigd. De motorrijder verklaarde tegenover de politie dat hij de lepels van de  heftruck niet heeft gezien. De medewerkers van het bedrijf hadden alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen, dus wordt er geen proces verbaal opgemaakt tegen het bedrijf.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie