Afbeelding
@tedxmedia - William Harthoorn

Auto met drie Kootwijkerbroekers crasht in Wekerom

Ongeval

WEKEROM Op de Koperensteeg in Wekerom heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een éénzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een auto raakte de macht over het stuur kwijt en ramde twee bomen. Eén van de inzittenden is door hulpdiensten kortstondig gereanimeerd. 

Een woordvoerder van de politie liet zaterdagochtend het volgende weten: ,,Bij het ongeval in Wekerom was een auto met daarin drie personen betrokken. Het gaat om mannen van 24, 25 en 26 jaar, allen afkomstig uit Kootwijkerbroek.''

De 25-jarige bestuurder heeft mogelijk te hard gereden. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er exact is gebeurd. Samen met de bestuurder is de 24-jarige inzittende met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zij zijn buiten levensgevaar. De inzittende van 26 jaar is lichtgewond geraakt.

Voor het ongeval werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De twee slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte twee bomen en kwam tegen een hekwerk tot stilstand. Van de bestuurder is in het ziekenhuis bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed was toen het ongeval gebeurde. 

De Koperensteeg werd afgesloten tijdens de afhandeling van het ongeval. Agenten van de Verkeersongevallenanalyse onderzoeken de toedracht van het ongeval. 

(Bron video: @tedxmedia - William Harthoorn)

Afbeelding
advertentie