Meerdere bankpasjes gestolen tijdens Ballonfiësta

31 augustus 2022 om 09:18 Misdaad Bram van den Heuvel
Ballonfiesta Barneveld 2022
Ballonfiesta Barneveld 2022

BARNEVELD De organisatie van de Ballonfiësta in Barneveld heeft aanwijzingen dat er zakkenrollers actief zijn geweest tijdens het evenement van eerder deze maand. Meerdere aanwezigen hebben zich gemeld met de mededeling dat zij slachtoffers zijn geworden van diefstal. ,,Er zijn met name bankpasjes ontvreemd”, zegt voorzitter Jack de Jong van de Ballonfiësta.

Verreweg de meeste ballonliefhebbers keken met een goed gevoel terug op het evenement op Landgoed Schaffelaar in Barneveld, maar voor een aantal van hen eindigde het met een bittere bijsmaak. ,,Deze mensen hebben bij onze veiligheidscoördinatoren gemeld dat ze bestolen waren”, aldus De Jong. ,,Je hoort steeds vaker dat er zakkenrollers actief zi..

Mis niks, lees alles uit de gemeente Barneveld


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Barneveld en omliggende plaatsen met BarneveldseKrant.nl. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van de Barneveldse Krant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over de gemeente Barneveld.