Afbeelding
Media Vallei

Familie en vrienden herdenken Shelley: 'Mijn leven is verwoest'

29 juni 2020 om 22:46 Misdaad

EDE Enkele tientallen personen hebben maandagavond een bijeenkomst bijgewoond ter nagedachtenis aan Shelley. De 22-jarige Edese kwam vorige week om het leven bij een geweldsincident in haar flatwoning aan de Jan Th. Tooroplaan. ,,Ze kwam door messteken om het leven", maakte de moeder van Shelley bekend in een toespraak.

,,We willen Shelley graag herdenken, samen met de geliefde mensen die om haar gaven", zegt Angelica, samen met Lena de beste vriendinnen van Shelley. ,,Wat fijn dat er zoveel mensen hier zijn. Dat laat zien hoe geliefd ze was."

HARTVERSCHEUREND Ook de moeder van Shelley deed een toespraak. In een hartverscheurend betoog vertelde ze wat ze heeft doorgemaakt, wat ze nog steeds doormaakt. ,,Mijn enige dochter is overleden, mijn leven is voor goed verwoest", aldus de moeder van Shelley.

BESCHERMEN Zij gaf daarin ook meer informatie over hoe Shelley om het leven is gebracht. ,,Ze is op een onwaardige manier van het leven beroofd. We hebben in een hel geleefd, we hadden sinds dinsdagavond zoveel vragen. Pas zaterdag kregen we antwoorden. Ik wil zelf naar buiten komen met wat er is gebeurd. Die avond hebben we haar niet zelf kunnen verdedigen, maar wat ik die avond niet kon ga ik nu tot mijn dood doen, mijn dochter beschermen. Shelley is door messteken om het leven gebracht, en meer dan mijn vingers en tenen samen." 

Na de toespraken werd het glas geheven en kon iedereen die dat wilde iets neerleggen bij de gedenkplek.

EREHAAG Donderdag is de crematie, de familie verzoekt iedereen om een erehaag te maken vanaf de Lucas de Kockstraat vanaf 13.15 uur tot aan crematorium Slingerbos. ,,En geef haar die witte rozen die ze wilde, net als lady Diana."

VERDACHTE Op de avond van de dood van Shelley heeft de politie drie personen aangehouden. Twee van hen zijn de volgende dag heengezonden. Een 23-jarige man uit Ede zit nog vast, hij wordt verdacht van directe betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw.

* Later meer.

Bron video: Ted Walker.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie