Afbeelding
Erik van 't Land

DWS kansloos onderuit tegen koploper Woudenberg

19 september 2020 om 21:57 Korfbal

KOOTWIJKERBROEK- DWS heeft op bezoek bij koploper Woudenberg niet voor een stunt kunnen zorgen. Op Sportpark De Grift won de nog ongeslagen thuisploeg met 19-12 van de formatie van trainer René Slegh. Hierdoor is DWS na drie wedstrijden nog zonder punten. Woudenberg nam direct na de start al een 3-0 voorsprong, maar door een succesvolle time-out kwam DWS terug tot 4-4 en zelfs op een 5-6 voorsprong. Hierna bewees Woudenberg niet voor niets bovenaan te staan en na een serie van zes punten voor de koploper ging DWS met een 11-6 achterstand rusten. In de tweede helft werd het nooit meer spannend met de uiteindelijke 19-12 eindstand tot gevolg. Bij DWS viel aanwinst Maura van Limpt vlak voor rust geblesseerd uit, zij werd vervangen door Hilde Lozeman. Trainer Slegh: ,,Wij hebben vandaag tegen de titelfavoriet niet kunnen verrassen, maar al wel beter gespeeld dan de afgelopen wedstrijden. Nu wisten wij in ieder geval kansen te creëren, het verbeteren van ons scorend vermogen is de volgende stap”.

Doelpuntenmakers DWS: Gert-Jan Davelaar 2, Joël Lagerweij 2, Maura van Limpt 2, Rens Bleijenberg 2, Rinske van den Brink 1, Linemijn Jansen 1, Colinda van den Berg 1 en Kees van de Kuilen 1.