Afbeelding
Aber Media

Gewonde bij ongeval met vrachtwagen in Barneveld

27 november 2020 om 19:37 Ongeval

BARNEVELD Bij een kop-staartaanrijding op de Valkseweg in Barneveld is vrijdagavond een 36-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt. Bij het ongeval waren twee personenauto’s en een vrachtwagen betrokken. Het gewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

De overige betrokkenen, onder wie een kind, bleven ongedeerd. Rond 17.25 uur ging het mis ter hoogte van de kruising met de Donkervoorterweg. Voor zover bekend stond een personenauto op de Valkseweg te wachten, met daarachter nog een auto, om linksaf de Donkervoorterweg op te rijden. Een achteropkomende vrachtwagenchauffeur, die vanuit de richting Barneveld kwam, zag de twee wachtende voertuigen te laat en kon vervolgens een aanrijding niet meer voorkomen. 

De brandweer van De Valk heeft assistentie verleend en heeft het wegdek schoongespoten. Na telefonisch overleg met verkeersspecialisten van de politie is besloten geen verder onderzoek in te stellen. Zowel de personenauto’s als de vrachtwagen liepen aanzienlijke schade op. In verband met het ongeval was de Valkseweg tot na 18.30 uur in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie